Image by Drew Colins

I am ready to heal
I am healing already

&

En läkcirkel för dig

I Läkcirkeln vägleder jag dig genom självläkningsprogrammet I am ready to heal & I am healing already. Programmet är till för dig som vill läka dina själsliga sår, stärka ditt välmående och förändra ditt liv. 

Läkcirkeln ger dig stöd och gemenskap i din läkningsprocess. Att genomföra I am ready to heal & I am healing already leder till en vackrare relation till dig själv med starkare självkänsla, större trygghet, mindre oro, kontakt med kroppen, förbättrad koncentration, och lugn. Detta är effekten av att läka själsliga sår. Se gärna videon ovan för att få veta mer om själsliga sår och hur du genom detta program kan läka dem.

Du behöver inte kunna något på förhand; du kommer få de verktyg du behöver längs vägen. Att du är här och funderar på att investera i det här programmet visar på otroligt mod - och mod är allt som behövs för att göra den här resan!

Image by Drew Colins

Läk dina själsliga sår

Medlemskap i Läkcirkelns community ingår, där Julia är tillgänglig mellan träffarna. Läkcirkeln pågår i 8 veckor, medlemskapet kvarstår därefter. Varje workshop innehåller forskningsbaserad kunskap, övningar och en magisk överraskning. 

Uppstartsträff:
- Läkcirkelns upplägg
- Läsanvisningar
- Lär känna Julia & andra deltagare

Workshop 1: Läk i nuet
- Själsliga sårs uppkomst
- Hur påbörjar eller fortsätter vi vår läkningsprocess
 

Workshop 2: Väcka, förverkliga, vila
- Soulfood 
- Förverkliga din längtan
- Spirituellt perspektiv på läkning

Workshop 3: Stjärnstoft och yngre jag

- Vad händer med kroppen
- Stötta ditt yngre jag

Workshop 4: Hedra din Fenix
- Utforska dina behov
- Stärk din inre Fenix 
- Plan framåt

Nästa Läkcirkel

Start 24 augusti kl. 18.30

(uppstartsträff)

Workshop varannan tisdag kl. 18.30

(avslut cirka 20.00)

7/9, 21/9, 5/10, 19/10

Investering höst 2021 endast 1555:- 
(Värde 2775:-)

Träffarna spelas in och går att ta del av under

programmets gång via Läkcirkelns community.

Utan Läkcirkel?

Självläkningsprogrammet I am ready to heal & I am healing already kan genomföras på egen hand. Det innehåller övningar, tydliga beskrivningar och ett fantastiskt avslutande schema för din läkning. 

Upplevelser av Julia som Soul Coach och vägledare

"Julia har stor inblick i hur man kan läka och må bra trots utmaningar i livet. Jag skulle rekommendera att arbeta med henne om du har inre stress, behöver lära dig att prioritera vad som är viktigt med just ditt välmående, och behöver verktyg och stöd."

- Susanne, 59 

"Jag gick in i detta utan att riktigt förstå vad det var och fick ut så mycket mer än vad jag kunnat hoppas på. Jag visste inte riktigt var förändringen behövde ske men det fick jag hjälp av med övningarna. Det där som skaver inuti kan konkretiseras till något som känns möjligt att lösa. Allt som krävs är att man vågar titta inom sig själv, resten löser Julia med passande övningar och samtal."

- Isabell, 29

"Jag har fått en ökad självacceptans och har blivit snällare mot mig själv i många situationer. Har tagit mig mer tid till egentid – har hittat ro i att titta på en serie utan distraktioner, att börja måla och till och med börja träna (förlåt för icke-seriositet, men; herregud!!)"

- Josefine, 26

Skärmavbild 2021-04-17 kl. 16.18.13.png
Skärmavbild 2021-04-17 kl. 16.17.39.png
Skärmavbild 2021-04-17 kl. 16.17.57.png
Skärmbild (9).png