A risen Phoenix

I am a Phoenix, risen from the ashes of my own past.

My Story

Progress by Julia handlar om självkärlek, vilket ser till både omhändertagande och ansvar. Vi kan inte lämna vårt eget välmående till slumpen. Att styra över sin egen utveckling och process är att ta ansvar och att visa sig själv kärlek. Det har jag lärt mig genom min resa.

 

Jag har mött stora utmaningar under min läkningsprocess för själsliga sår, men väl ute ur mörkret vet jag att det är värt att slåss för sig själv. Därför stöttar jag andra att göra detsamma. Därför är jag en Soul Coach, som leder workshops, coachar individer, skriver och poddar.

Min bakgrund:

Universitetsstudier inom:
- Motiverande samtal & förändringsprocesser

- Genusvetenskap

- Medie- och kommunikationsvetenskap (magisterexamen)

Utbildning och erfarenhet:
- Certifierad mental & andlig coach

- Grundare till jämställdhetsfestivalen Queens of Kalmar

- Föreläsare via eget initiativ Briljanta tillsammans

- Ledare för #Backasysterskapet

Jag kombinerar mina kurser inom coaching med mitt stora intresse för självutveckling och läkning, samt egna upplevelser och egna erfarenheter av samtal, föreläsningar och workshops.

Julia Björknert i rosa tröja med texten Dedication, Stay Cool and Calm
Julia Björknert i rosa tröja med händerna över hjärtat

Jag vet hur svårt det är att förändra något, litet som stort. Att stänga av autopiloten och istället försöka ändra hur man lever, för att det nuvarande sättet inte är tillräckligt bra. Det handlar om mod, att möta sina känslor, att vara sårbar och öppen. Det handlar också om nya perspektiv, konkreta verktyg, kunskap och mycket trial and error.

Som Soul Coach vill jag minska andras trial and error, både till tid och antal. Jag har genom erfarenhet och kunskap lärt mig en hel del om synsätt, metoder och, såklart, självkärlek. Min egen läkningsprocess har varit smärtsam, vacker, tuff och magisk - allt på samma gång. I den har jag behövt genomföra konkreta förändringar för mitt eget välmående. Jag har arbetat på både en mental, fysisk och spirituell nivå för att må bättre.

Jag har stora känslor och har tidigare varit rädd för att det gör mig skör. Men jag har insett att mina känslor är min kraft, eftersom de får mig att förstå andra människor och de har lett mig till ett av mina mål: att skapa harmoni. Harmoni i andras mående, harmoni i relationer och självklart harmoni i mitt eget liv. Det är inte skörhet utan kräver ett stort mod.

Mitt förflutna har utmanat mig och jag trodde länge att det skulle bräcka mig totalt. Istället har jag rest mig ur askan. Blivit en Fenix. Någon som kan flyga högre.

Jag tror att vi alla kan göra det. Utmana oss själva. Må bättre. Skapa något vackert ur det svarta.

Flyga mycket, mycket högre.

Who I Help

Är du redo för en förändring? Är du trött på hur ditt liv ser ut eller hur ditt generella mående är? Är du osäker på hur du ska gå tillväga eller rädd för att inte klara av det du drömmer om? Jag finns här för dig. Tillsammans skapar vi skillnad i ditt liv.

How I Do It

Med mod och magi transformerar vi tillsammans ditt liv. Jag har verktygen och teknikerna, du har den bästa kännedomen om dig själv. Vi jobbar som ett team och utforskar dina visioner, rädslor och möjliga förändringar.

What's in It for You

Känner du att det är onödigt att investera tid, energi och pengar i dig själv? Jag tror att många av oss bär på dessa blockeringar. Att ta ett första steg och säga "jag är värd detta" kan vara exakt det du behöver för att starta din resa och addera mer magi till ditt liv.