En Fenixsjäl

Jag har mött många utmaningar innan och under min resa mot ett större välmående, men väl ute ur mörkret vet jag att det är värt att slåss för sig själv. Jag hjälper därför andra att ta tillbaka makten över sina liv, att läka sina själsliga sår och att våga sträva mot sitt syfte. Det här gör jag som Soul Coach, healer, och poddare.

Jag är certifierad Soul Coach samt certifierad och aktiverad healer för angelic healing, Star & Earth healing, Reiki samt somatic meditation

Jag har studerat motiverande samtal & förändringsprocesser och kommunikation. Jag har även grundat jämställdhetsfestivalen Queens of Kalmar, föreläst via mitt eget initiativ Briljanta tillsammans samt varit ledare för #backasysterskapet. 

SEH Logo White.png
F63D16A7-13DF-4655-928E-9EFC59B7CBE2_1_201_a_edited.png

Jag vet hur svårt det är att förändra något, litet som stort. Att stänga av autopiloten och försöka ändra hur man lever. Det handlar om mod; att möta sina känslor, att vara sårbar och öppen. Det handlar också om nya perspektiv, konkreta verktyg, kunskap och mycket övning.

Som Soul Coach vill jag underlätta denna process för dig. Min egen läkningsprocess har varit smärtsam, vacker, tuff och magisk - allt på samma gång. I den har jag behövt genomföra konkreta förändringar för mitt eget välmående. Jag har arbetat på både en mental, fysisk och spirituell nivå för att må bättre.

Jag har stora känslor och har tidigare varit rädd för att det gör mig skör. Men jag har insett att mina känslor är min kraft, eftersom de får mig att förstå andra människor och de har lett mig till ett av mina mål: att skapa harmoni. Harmoni i andras mående, harmoni i relationer och harmoni i mitt eget liv. Det är inte skörhet utan kräver ett stort mod.

Mitt förflutna har utmanat mig och jag trodde länge att det skulle bräcka mig totalt. Istället har jag rest mig ur askan. Blivit en Fenix. Någon som kan flyga högre.

Jag tror att vi alla kan göra det. Utmana oss själva. Må bättre. Skapa något vackert ur det svarta.

Flyga mycket, mycket högre.

Vem jag hjälper

Är du redo för en förändring? Är du trött på hur ditt liv ser ut eller hur ditt generella mående är? Är du osäker på hur du ska gå tillväga eller rädd för att inte klara av det du drömmer om? Jag finns här för dig. Tillsammans skapar vi skillnad i ditt liv.

Hur jag gör det

Med mod och magi transformerar vi tillsammans ditt liv. Jag har verktygen och teknikerna, du har den bästa kännedomen om dig själv. Vi jobbar som ett team och utforskar dina visioner, rädslor och möjliga förändringar.

Vad det innebär för dig

Känner du att det är onödigt att investera tid, energi och pengar i dig själv? Jag tror att många av oss bär på dessa blockeringar. Att ta ett första steg och säga "jag är värd detta" kan vara exakt det du behöver för att starta din resa och addera mer magi till ditt liv.