Image by Karly Santiago

Hur ord kan hjälpa och påverka

Jag har alltid varit förälskad i ord.


De är så stora. Kan vara så vackra. Kan göra så mycket.


Vilka ord väljer du att fylla ditt liv med? Vilka böcker? Vilka serier? Vilka tankar?


Det är så jäkla viktigt att förstå att vi faktiskt har ett val, och ett ansvar. Vill vi förändra våra liv, hitta vårt favoritjag och våga vara den vi är menade att vara, kan vi inte ha onda ord dunkandes i skallen. Vill vi nå våra drömmar kan vi inte fylla oss själva med dramatiska dokusåpor och negativa nyheter, och tro att vi bara ska snubbla på drömmen ändå.


Det vi sänder ut är det vi får tillbaka. Det vi laddar oss själva med tar vägen någonstans.


Så vilka ord väljer du?


Här kommer jag dela med mig av vackra, magiska, upplyftande, inspirerande och kunskapsgivande ord. Du kommer få läsa om spiritualitet, självutveckling och självläkning. Så vill du fylla på orden i ditt sinne, i din bokhylla och i din mobil med bättre alternativ är det här ett ganska fint ställe att hänga på.


Vi börjar med en kort presentation. Kanske har du inte mött mig tidigare.


Jag kallar mig själv för en uppstånden Fenix. Det är också ordval. Jag har rest mig ur askan som är mitt förflutna för att flyga mycket, mycket högre. Jag har läkande tårar och sprider dem till mina yngre jag, mitt nuvarande jag, människor i min närhet.


För drygt ett år sedan föll jag totalt för coaching och har sedan dess utvecklat dessa kunskaper, som kärleksfullt nog kom naturligt för mig. Därefter har jag också blivit initierad i healing; bland annat angelic healing. Det går inte att beskriva det vackra i att känna att änglarna är med dig första gången du får vara med om

Det är sådant som måste upplevas.


Här kommer vi i alla fall djupdyka in i sådant jag har lärt mig på min resa mot mitt favoritjag, i min läkning och min utveckling. Sådant jag tycker är intressant, som har hjälpt mig på vägen och som hjälper mig nu.


Det kliar i fingrarna efter att få skriva så många olika ord till dig. Hoppas att du läser dem.


Med mod & magi,

Julia

Kvinna med ryggen mot kameran med vackra änglavingar

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla