Image by Karly Santiago

Pioner blommar i vatten

Jag har fallit totalt för praktiken i att lägga orakelkort. Jag fick en kortlek av Anton i julklapp som jag hade önskat mig och den är så magisk.


På sistone har jag känt mig lite frånkopplad från det stora, från Källan, från mina guides. Men när jag tar fram korten känner jag mig alltid grundad, omhändertagen och - ärligt talat - älskad.


För ett litet tag sedan gjorde jag en läggning där jag bland annat bad om budskap från mina guides. Jag har sex stycken guides som är med mig, vilket jag fick veta när jag gjorde en Soul Realignment i januari (vilket för övrigt var helt fantastiskt).


Det här var korten jag fick som budskap då:

För det första är pioner min favoritblomma, varför jag också har dem tatuerade på ena armen. Det här kortet förmedlar det jag också har lärt mig via min Human Design-typ, där jag är Manifesting generator. Det som är viktigt för oss att komma ihåg är att vi har många olika intressen, passioner och talanger - och det är okej. Vi behöver inte vara bäst på en grej, utan får lov att intressera oss för många olika saker samtidigt. För mig innebär detta att mina guides vill påminna mig om att jag får kombinera mina olika intressen och passioner, jag behöver inte välja. Och jag får dessutom göra det "inför" andra - det är okej att visa upp hela mig själv! Att vara mitt fulla jag!


Men också: pionerna för mig symboliserar att jag är på väg att öppnas. Jag läker flera lager.


Därefter kom även detta kort upp:

Jag ler medan jag skriver detta för det var så magiskt att få det här kortet som meddelande från mina guides, när jag nyligen fått veta att min själ har bott på Mintaka. (Jag är inte därifrån men har alltså bott där och blivit influerad även av den platsen på själsnivå). Det här kortet visar att det jag gör just nu har potential, och i kombination med det andra kortet handlar det för mig om att min läkning är på "rätt" väg. Jag behöver behålla mitt mod medan fler skuggor och sår kommer fram för att läkas.


Det här kortet uppmuntrar en att öppna ögonen för de beteenden man behöver släppa. De beteenden som man nu kan se i ljuset, och därefter läka eller ta ett kliv ifrån. Det visar att man är redo att göra just det.


Efter att jag hade dragit dessa magiska kort skapade jag dessutom en Spotify-lista att göra en somatisk meditation till. Somatisk meditation är ett verktyg jag lärde mig i min healer-initiering som jag älskar - det handlar om att landa i sin kropp, våga ge utrymme för känslor och röra sig till musik för att släppa ut det som behöver släppas ut. Det här är något jag leder deltagarna i Läkcirkeln igenom, bland annat. Men jag tänkte att jag ska dela listan oavsett om den används för somatiska meditationer, eller om den används till bara lyssnande, för jag tycker att den blev så fin! Hoppas att du tycker det också.


Så: pioner blommar i vatten.


Tillåt dig själv att blomma ut. Ge dig själv tid att växa och att läka. Våga se dina skuggsidor. Ta dig till havet. Vattna, mata, ta hand om dig själv. Behåll ditt mod. Öva på att visa ditt autentiska jag.


P.S. Jag längtar tills jag kan erbjuda er orakelläggningar! Det kommer bli så magiskt!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla