Image by Karly Santiago

Wish list ūüíę

Tydligen är det julafton redan nästa vecka - något jag var lyckligt omedveten om tills igårkväll när jag fikade med en vän. Jag trodde att julafton var minst två veckor bort, men nu är den om nio dagar? Otroligt.


Tills dess är det i alla fall självklart att jag önskar mig några fina saker att addera till mina magiska praktiker, för självutveckling, självkärlek och bara allmänt mys.


Kanske kan det inspirera även din lista?

Orakelkort Starseed från Rebecca Campbell. Finns även på svenska och heter då Stjärnsjäl. Finns att hitta på exempelvis Adlibris, Kristallrummet och CDON. Fantastiskt vackra, eller hur? Som starseed lockas jag otroligt mycket av dessa.

En ny morgondagbok från Sanna Sporrong. Den här skriver jag i nästan varje morgon. Lägger en halvtimme på att skriva ut nattens drömmar, dagens idéer eller att manifestera min framtid. Så fint. Finns också på Adlibris, men även ibland på Ica och på Akademibokhandeln.

Fina strumpor! Dessa beiga är från Monki. Vill ha ett par lite högre, beige eller ljusbruna, till mina krämvita stora Buffalos. Wow.

Anteckningsbok nummer 2 från Moleskine, i hardcover. Denna representerar alltså andra boken/filmen. Har redan första! Finns bland annat på Penstore. Jag tycker jättemycket om dessa, de är lätta att öppna helt och hållet trots att de är utan spiral och sidorna blöder inte igenom heller.

Skulle jag bli bortskämd ordentligt skulle jag även tacksamt ta emot den tredje versionen i samma serie. Så fin! Målet är såklart att ha alla sju.

Hur härlig är inte den här koppen från Kara Luna då? Som en liten häxkittel! Wow. Vill gärna dricka mitt té eller chailatte ur den här fina. Känns ju magiskt.

B√ĖCKER B√ĖCKER B√ĖCKER. Sj√§lvklart √∂nskar jag mig b√∂cker. N√•gra har jag redan √∂nskat mig av specifika personer, men de t√•ls att n√§mnas igen!

Bland annat:

The soul of money - Lynne Twist

Thank & grow rich - Pam Grout

Feminim kraft samt Ge kraft åt ditt inre ljus - Rebecca Campbell

It didn't start with you - Mark Wolynn

Healing trauma - Peter Levine


Alla dessa finns på Adlibris.

Fleece hoodie från Arket i off white givetvis, och storlek M. Så jäkla mysig.
SOS fuktmask från Mádara. Min favoritmask, särskilt såhär på vintern när luften är torrare och kallare än någonsin. Finns bland annat på Apotea.


Nejmen hörni det här är nog allt jag behöver för att klara av resten av den här vintern. Eller vad säger ni?


God jul!

0 kommentarer