Soul Coaching

Hur vill du leva ditt liv? Hur lever du nu?

Progress by Julia är till för dig. Du som önskar att livet vore annorlunda. Något större. Du som tänker att "det här kan inte vara allt" när du stressar mellan jobb, fritid och vardagsbestyr.

Soul Coaching handlar om att hitta ditt autentiska jag, så att du kan leva i linje med dina värderingar. Att återupptäcka magin inom dig. Att förändra levnadssätt för att skapa ett större välmående och bli den du är ämnad att vara.

Vi utforskar din vilja till förändring och dina blockeringar. Med specifika metoder benar vi ut motståndet och utmanar det för att frigöra mer utrymme i ditt liv.

Skjuter du undan tanken på förändring? Biter du ihop och står ut ett tag till? Känner du enormt motstånd och enorm längtan efter förändring på samma gång? Tänker du att du tar tag i det där senare?

Varför vänta?

Jag möter mina klienter med värme och ljus. Jag har gått genom mörkret och jag vet hur det påverkar ens själ - därför kan jag vara ditt guiding light. Du får konkreta övningar och jag följer dig längs din process.

Person i siluett framför solnedgång och berg

Who I Help

Är du redo för en förändring? Är du trött på hur ditt liv ser ut eller hur ditt generella mående är? Är du osäker på hur du ska gå tillväga eller rädd för att inte klara av det du drömmer om? Jag finns här för dig. Tillsammans skapar vi skillnad i ditt liv.

How I Do It

Med mod och magi transformerar vi tillsammans ditt liv. Jag har verktygen och teknikerna, du har den bästa kännedomen om dig själv. Vi jobbar som ett team och utforskar dina visioner, rädslor och möjliga förändringar.

What's in It for You

Känner du att det är onödigt att investera tid, energi och pengar i dig själv? Jag tror att många av oss bär på dessa blockeringar. Att ta ett första steg och säga "jag är värd detta" kan vara exakt det du behöver för att starta din resa och addera mer magi till ditt liv.